Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSornchai Sinsuwan-
dc.date.accessioned2008-08-16T13:12:26Z-
dc.date.available2008-08-16T13:12:26Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240-
dc.format.extent907890 bytes-
dc.format.extent3298615 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoen_USen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectโปรตีเนสen
dc.subjectแบคทีเรียen
dc.titleProduction and characterization of proteinases from moderately halophilic virgibacillus strains isolated from fish sauce fermentationen
dc.title.alternativeการผลิตและคุณลักษณะของโปรตีเนสจากสายพันธุ์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางในสกุล Virgibacillus ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลาen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelมหาบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sornchai2_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.22 MBAdobe PDFView/Open
sornchai2_abstract.pdfบทคัดย่อ886.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.