Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240| Title: | Production and characterization of proteinases from moderately halophilic virgibacillus strains isolated from fish sauce fermentation |
| Other Titles: | การผลิตและคุณลักษณะของโปรตีเนสจากสายพันธุ์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางในสกุล Virgibacillus ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลา |
| Authors: | Sornchai Sinsuwan |
| Keywords: | โปรตีเนส;แบคทีเรีย |
| Issue Date: | 2006 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| sornchai2_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
| sornchai2_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 886.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.