Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240
Title: Production and characterization of proteinases from moderately halophilic virgibacillus strains isolated from fish sauce fermentation
Other Titles: การผลิตและคุณลักษณะของโปรตีเนสจากสายพันธุ์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางในสกุล Virgibacillus ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลา
Authors: Sornchai Sinsuwan
Keywords: โปรตีเนส;แบคทีเรีย
Issue Date: 2006
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sornchai2_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.22 MBAdobe PDFView/Open
sornchai2_abstract.pdfบทคัดย่อ886.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.