Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1231
Title: EFFECT OF POTASSIUM IODIDE AND TUNA OIL FORTIFICATION ON FRESHWATER FISH SAUSAGE QUALITIES
Other Titles: ผลของการเติมโปแตสเซียมไอโอไดด์ และน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพของไส้กรอกปลาน้ำจืด
Authors: Worawan Panpipat
Keywords: potassium;iodide;fish oil;freshwater fishe;freshwater
Issue Date: 2004
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1231
ISBN: 974-533-454-5
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
worawan_abstract.pdfบทคัดย่อ179.67 kBAdobe PDFView/Open
worawan_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.