Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1201
Title: การประเมินคุณค่าทางโภชนาการและการใช้ประโยชน์ข้าวโพดไร่สีม่วงในอาหารนกกระทาญี่ปุ่นและไก่ไข่ต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่
Other Titles: NUTRIENT EVALUATION AND UTILIZATION OF PURPLE FIELD CORN IN JAPANESE QUAIL AND LAYER DIETS ON PERFORMANCE AND EGG QUALITY
Authors: พรรณระพี อํานวยสิทธิ์
Keywords: การประเมินคุณค่าทางโภชนาการและการใช้ประโยชน์ข้าวโพดไร้สีม่วง
Issue Date: 2547
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1201
ISSN: 9745334057
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
พรรณระพี_abstract.pdfบทคัดย่อ194.72 kBAdobe PDFView/Open
พรรณระพี_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.