Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1199
Title: | ผลของการเสริมcojungated linoleic acid(CLA)ในอาหารสุกรต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพซากและส่วนประกอบของกรดไขมันในเนื้อของสุกรขุน |
Other Titles: | EFFECT OF CONJUGATED LINOLENIC ACID(CLA) SUPPLEMENTATION ON PERFORMANCES, CARCASS QUALITY AND FATTY ACID COMPOSITION IN MEAT OF FINISHING PIGS |
Authors: | เฉลิมพล โยวะ |
Keywords: | การเสริมconjunated acid(CLA)--อาหารสุกร;ไขมันในเนื้อ--ส่วนประกอบ |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตรศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1199 |
ISSN: | 9745334464 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
เฉลิมพล โยวะab.pdf | บทคัดย่อ | 176.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
เฉลิมพล โยวะ_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 787.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.