Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1199
Title: ผลของการเสริมcojungated linoleic acid(CLA)ในอาหารสุกรต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพซากและส่วนประกอบของกรดไขมันในเนื้อของสุกรขุน
Other Titles: EFFECT OF CONJUGATED LINOLENIC ACID(CLA) SUPPLEMENTATION ON PERFORMANCES, CARCASS QUALITY AND FATTY ACID COMPOSITION IN MEAT OF FINISHING PIGS
Authors: เฉลิมพล โยวะ
Keywords: การเสริมconjunated acid(CLA)--อาหารสุกร;ไขมันในเนื้อ--ส่วนประกอบ
Issue Date: 2547
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตรศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1199
ISSN: 9745334464
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
เฉลิมพล โยวะab.pdfบทคัดย่อ176.29 kBAdobe PDFView/Open
เฉลิมพล โยวะ_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม787.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.