Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1148
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยมาศ มหาบุญญานนท์-
dc.date.accessioned2008-08-15T10:38:59Z-
dc.date.available2008-08-15T10:38:59Z-
dc.date.issued2546-
dc.identifier.isbn9745333301-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1148-
dc.format.extent2176674 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectพาสตาen
dc.subjectการแปรรูปอาหารen
dc.titleคุณลักษณะทางกายภาพและโครงสร้างภายในของพาสตาข้าวเจ้าที่ได้จากการอัดพองโดยใช้ข้าวพันธุ์ต่าง ๆen
dc.title.alternativePhysical characteristics and microstructure of extrudated rice pasta made from different rice cultivarsen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ99.11 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.