Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1148
Title: คุณลักษณะทางกายภาพและโครงสร้างภายในของพาสตาข้าวเจ้าที่ได้จากการอัดพองโดยใช้ข้าวพันธุ์ต่าง ๆ
Other Titles: Physical characteristics and microstructure of extrudated rice pasta made from different rice cultivars
Authors: ปิยมาศ มหาบุญญานนท์
Keywords: พาสตา;การแปรรูปอาหาร
Issue Date: 2546
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1148
ISBN: 9745333301
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ99.11 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.