Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145
Title: Extraction and antioxidant activity of carnosine from native, hybrid native and broiler chicken meats
Other Titles: การสกัดคาร์โนซีนจากเนื้อไก่พื้นเมือง ไก่ลูกผสมพื้นเมืองและไก่กระทง และความสามารถในการเป็นแอนตีออกซิแดนท์
Authors: Bussayarat Maikhunthod
Keywords: Chicken;Antioxidant
Issue Date: 2003
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145
ISBN: 9745333212
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bussayarat_fulltext.pdfFulltext1.36 MBAdobe PDFView/Open
bussayarat_abstract.pdfAbstract69.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.