Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bussayarat Maikhunthod | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-15T10:33:17Z | - |
dc.date.available | 2008-08-15T10:33:17Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.isbn | 9745333212 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145 | - |
dc.format.extent | 1388261 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | Chicken | en |
dc.subject | Antioxidant | en |
dc.title | Extraction and antioxidant activity of carnosine from native, hybrid native and broiler chicken meats | en |
dc.title.alternative | การสกัดคาร์โนซีนจากเนื้อไก่พื้นเมือง ไก่ลูกผสมพื้นเมืองและไก่กระทง และความสามารถในการเป็นแอนตีออกซิแดนท์ | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bussayarat_fulltext.pdf | Fulltext | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
bussayarat_abstract.pdf | Abstract | 69.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.