Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBussayarat Maikhunthod-
dc.date.accessioned2008-08-15T10:33:17Z-
dc.date.available2008-08-15T10:33:17Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.isbn9745333212-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145-
dc.format.extent1388261 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectChickenen
dc.subjectAntioxidanten
dc.titleExtraction and antioxidant activity of carnosine from native, hybrid native and broiler chicken meatsen
dc.title.alternativeการสกัดคาร์โนซีนจากเนื้อไก่พื้นเมือง ไก่ลูกผสมพื้นเมืองและไก่กระทง และความสามารถในการเป็นแอนตีออกซิแดนท์en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bussayarat_fulltext.pdfFulltext1.36 MBAdobe PDFView/Open
bussayarat_abstract.pdfAbstract69.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.