Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145
Title: | Extraction and antioxidant activity of carnosine from native, hybrid native and broiler chicken meats |
Other Titles: | การสกัดคาร์โนซีนจากเนื้อไก่พื้นเมือง ไก่ลูกผสมพื้นเมืองและไก่กระทง และความสามารถในการเป็นแอนตีออกซิแดนท์ |
Authors: | Bussayarat Maikhunthod |
Keywords: | Chicken;Antioxidant |
Issue Date: | 2003 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145 |
ISBN: | 9745333212 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bussayarat_fulltext.pdf | Fulltext | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
bussayarat_abstract.pdf | Abstract | 69.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.