Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1136
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุภาวรัตน์ ชาญยุทธ | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-15T10:16:24Z | - |
dc.date.available | 2008-08-15T10:16:24Z | - |
dc.date.issued | 2545 | - |
dc.identifier.isbn | 9745331848 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1136 | - |
dc.format.extent | 1854599 bytes | - |
dc.format.extent | 58433 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ถั่วเหลือง | en |
dc.subject | พื้นดินเค็ม | en |
dc.subject | การเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ | en |
dc.subject | การเพาะปลูกถั่วเหลือง | en |
dc.title | การคัดเลือกถั่วเหลืองเพื่อให้ทนเค็มโดยวิธีการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ | en |
dc.title.alternative | IN VITRO SELECTION FOR SALT TOLERANCE IN SOYBEAN (Glycine max (L.) Merrill ) | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | เทคโนโลยีการผลิตพืช | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
supavarat_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 57.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
supavarat_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.