Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1136
Title: การคัดเลือกถั่วเหลืองเพื่อให้ทนเค็มโดยวิธีการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ
Other Titles: IN VITRO SELECTION FOR SALT TOLERANCE IN SOYBEAN (Glycine max (L.) Merrill )
Authors: สุภาวรัตน์ ชาญยุทธ
Keywords: ถั่วเหลือง;พื้นดินเค็ม;การเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ;การเพาะปลูกถั่วเหลือง
Issue Date: 2545
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1136
ISBN: 9745331848
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
supavarat_abstract.pdfบทคัดย่อ57.06 kBAdobe PDFView/Open
supavarat_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.