Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1136
Title: | การคัดเลือกถั่วเหลืองเพื่อให้ทนเค็มโดยวิธีการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ |
Other Titles: | IN VITRO SELECTION FOR SALT TOLERANCE IN SOYBEAN (Glycine max (L.) Merrill ) |
Authors: | สุภาวรัตน์ ชาญยุทธ |
Keywords: | ถั่วเหลือง;พื้นดินเค็ม;การเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ;การเพาะปลูกถั่วเหลือง |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1136 |
ISBN: | 9745331848 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
supavarat_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 57.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
supavarat_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.