Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1106
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Panpipat Worawan | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-15T08:38:46Z | - |
dc.date.available | 2008-08-15T08:38:46Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.issn | 974-533-454-5 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1106 | - |
dc.format.extent | 1432764 bytes | - |
dc.format.extent | 183978 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | Potassium | en |
dc.subject | Fish oils | en |
dc.subject | Freshwater fishes | en |
dc.subject | Iodide | en |
dc.title | Effect of potassium iodide and tuna oil fortification on freshwater fish sausage qualities | en |
dc.title.alternative | ผลของการเติมโปแตสเซียมไอโอไดด์ และน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพของไส้กรอกจากปลาน้ำจืด | en |
dc.degree.name | สาขาเทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
worawan_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 179.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
worawan_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.