Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPanpipat Worawan-
dc.date.accessioned2008-08-15T08:38:46Z-
dc.date.available2008-08-15T08:38:46Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.issn974-533-454-5-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1106-
dc.format.extent1432764 bytes-
dc.format.extent183978 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectPotassiumen
dc.subjectFish oilsen
dc.subjectFreshwater fishesen
dc.subjectIodideen
dc.titleEffect of potassium iodide and tuna oil fortification on freshwater fish sausage qualitiesen
dc.title.alternativeผลของการเติมโปแตสเซียมไอโอไดด์ และน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพของไส้กรอกจากปลาน้ำจืดen
dc.degree.nameสาขาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
worawan_abstract.pdfบทคัดย่อ179.67 kBAdobe PDFView/Open
worawan_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.