Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1106
Title: Effect of potassium iodide and tuna oil fortification on freshwater fish sausage qualities
Other Titles: ผลของการเติมโปแตสเซียมไอโอไดด์ และน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพของไส้กรอกจากปลาน้ำจืด
Authors: Panpipat Worawan
Keywords: Potassium;Fish oils;Freshwater fishes;Iodide
Issue Date: 2005
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1106
ISSN: 974-533-454-5
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
worawan_abstract.pdfบทคัดย่อ179.67 kBAdobe PDFView/Open
worawan_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.