Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1106| Title: | Effect of potassium iodide and tuna oil fortification on freshwater fish sausage qualities |
| Other Titles: | ผลของการเติมโปแตสเซียมไอโอไดด์ และน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพของไส้กรอกจากปลาน้ำจืด |
| Authors: | Panpipat Worawan |
| Keywords: | Potassium;Fish oils;Freshwater fishes;Iodide |
| Issue Date: | 2005 |
| Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1106 |
| ISSN: | 974-533-454-5 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| worawan_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 179.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
| worawan_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.