Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1070
Title: การคัดเลือกข้าวเพื่อให้ทนเค็มโดยวิธีการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ
Other Titles: In vitro SELECTION FOR SALT TOLERANCE IN RICE (Oryza sativa L.)
Authors: พิจิกา ทิมสุกใส
Keywords: การคัดเลือกข้าว;วิธีการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ;การทนเค็ม
Issue Date: 2545
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1070
ISBN: 9745332119
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pijika_abstract.pdfบทคัดย่อ78.64 kBAdobe PDFView/Open
pijika_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.