Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1054Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Jirawan Oonmetta-aree | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-12T09:24:22Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-12T09:24:22Z | - |
| dc.date.issued | 2005 | - |
| dc.identifier.isbn | 9745334634 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1054 | - |
| dc.format.extent | 2770429 bytes | - |
| dc.format.extent | 103160 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | School of food Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology | en |
| dc.subject | Spices | en |
| dc.subject | Zingiberaceae | en |
| dc.title | Effects of the zingiberaceae spice extracts on growth and morphological changes of foodborne pathogens | en |
| dc.title.alternative | ผลของสารสกัดจากเครื่องเทศตระกูลขิงข่า ต่อการยับยั้งการเจริญและการเปลี่ยนแปลงสัณฐานวิทยาของจุลินทรีย์ก่อโรค | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.name | เทคโนโลยีอาหาร | - |
| dc.degree.level | มหาบัณฑิต | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| jirawan_oon_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 100.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
| jirawan_oon_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.