Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1054| Title: | Effects of the zingiberaceae spice extracts on growth and morphological changes of foodborne pathogens |
| Other Titles: | ผลของสารสกัดจากเครื่องเทศตระกูลขิงข่า ต่อการยับยั้งการเจริญและการเปลี่ยนแปลงสัณฐานวิทยาของจุลินทรีย์ก่อโรค |
| Authors: | Jirawan Oonmetta-aree |
| Keywords: | Spices;Zingiberaceae |
| Issue Date: | 2005 |
| Publisher: | School of food Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1054 |
| ISBN: | 9745334634 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| jirawan_oon_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 100.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
| jirawan_oon_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.