Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1054
Title: Effects of the zingiberaceae spice extracts on growth and morphological changes of foodborne pathogens
Other Titles: ผลของสารสกัดจากเครื่องเทศตระกูลขิงข่า ต่อการยับยั้งการเจริญและการเปลี่ยนแปลงสัณฐานวิทยาของจุลินทรีย์ก่อโรค
Authors: Jirawan Oonmetta-aree
Keywords: Spices;Zingiberaceae
Issue Date: 2005
Publisher: School of food Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1054
ISBN: 9745334634
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
jirawan_oon_abstract.pdfบทคัดย่อ100.74 kBAdobe PDFView/Open
jirawan_oon_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.