Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1045
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorJirawat Yongsawatdigul-
dc.date.accessioned2008-08-12T08:40:10Z-
dc.date.available2008-08-12T08:40:10Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationFood chemsity 83(2003)en
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1045-
dc.descriptionผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent255825 bytes-
dc.format.extent96092 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.subjectabream ctomyosinen
dc.subjectaggregationen
dc.subjectdenaturationen
dc.titleThermal denaturation and aggregation of threadfin bream actomyosinen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:บทความ (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84.1.pdfเอกสารฉบับย่อ93.84 kBAdobe PDFView/Open
84.2.pdfเอกสารฉบับเต็ม249.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.