Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1043
Title: ระยะเวลาการสุกแก่ของฝักและคุณสมบัติของเปลือกฝักและเปลือกหุ้มเมล็ดที่มีผลต่อการเสื่อมคุณภาพในแปลงปลูกของเมล็ดพันธุ์ถั่วเขียวพันธุ์ต่าง ๆในสภาพฝนเทียม
Other Titles: Effect of pod maturity and heritable properties of pod wall and seed coat on field deterioration of mungbean seed of different varieties in simulated rainfall condition
Authors: พัฒนพงศ์ อินทร์คำ
Keywords: พันธุ์ถั่วเขียว;เปลือกหุ้มเมล็ด;คุณสมบัติของเปลือกฝัก
Issue Date: 2547
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1043
ISBN: 9745334073
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pattanapong_abstract.pdfบทคัดย่อ118.7 kBAdobe PDFView/Open
pattanapong_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.