Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10144
Title: Purification and characterization of antimicrobial peptides from corn gluten meal hydrolysates
Other Titles: การทำบริสุทธิ์และแสดงลักษณะของเพปไทด์ต้านแบคทีเรียที่ได้จากการไฮโดรไลเสทจากกากโปรตีนข้าวโพด
Authors: Edhi Nurhartadi
Advisor: Jirawat Yongsawatdigul
Keywords: Antibacterial peptides;Peptides;Corn gluten meal;Mechanism of action;Purification;Antibacterial
Issue Date: 2024
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10144
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract1.37 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext8.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.