Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10128
Title: รายงานการวิจัยการปรับปรุงความเหนียวของพอลิบิวทิลีนซัคซิเนตที่เติมสารตัวเติมเปลือกไข่โดยใช้สารเพิ่มความทนทานต่อการกระแทกที่เพิ่มหมู่ฟังชันก์
Other Titles: Toughness improvement of poly (Butylene Succinate) filled with eggshell filler by the functionalized impact modifier
Authors: วิมลลักษณ์ สุตะพันธ์
Keywords: สารตัวเติมเปลือกไข่;สารเติมแต่ง;สารเพิ่มความทนทาน;พอลิบิวทิลีน
Issue Date: 2561
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมพอลิเมอร์ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT7-710-57-24-29;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10128
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ558.9 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.