Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10109
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPramote Paengkoumen_US
dc.contributor.authorNarawich Onjai-ueaen_US
dc.date.accessioned2024-09-18T07:30:13Z-
dc.date.available2024-09-18T07:30:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10109-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Animal Technology and Innovation Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectPurple napier grassen_US
dc.subjectAnthocyaninen_US
dc.subjectRumen fermentationen_US
dc.subjectMilk yielden_US
dc.subjectDairy goatsen_US
dc.titleThe effect of anthocyanin from purple napier grass (Pennisetum Purpureum “Prince”) on rumen fermentation, milk yield, milk composition and blood antioxidant activity in dairy goatsen_US
dc.title.alternativeผลของแอนโทไซยานิน่จากหญ้าเนเปียร์สีม่วง (Pennisetum Purpureum “Prince”) ต่อกระบวนการหมักในกระเพาะรูเมน ผลผลิตน้ำนม องค์ประกอบน้ำนม และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในเลือดของแพะนมen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineAnimal Production Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract537.35 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.