Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10109
Title: | The effect of anthocyanin from purple napier grass (Pennisetum Purpureum “Prince”) on rumen fermentation, milk yield, milk composition and blood antioxidant activity in dairy goats |
Other Titles: | ผลของแอนโทไซยานิน่จากหญ้าเนเปียร์สีม่วง (Pennisetum Purpureum “Prince”) ต่อกระบวนการหมักในกระเพาะรูเมน ผลผลิตน้ำนม องค์ประกอบน้ำนม และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในเลือดของแพะนม |
Authors: | Narawich Onjai-uea |
Advisor: | Pramote Paengkoum |
Keywords: | Purple napier grass;Anthocyanin;Rumen fermentation;Milk yield;Dairy goats |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | School of Animal Technology and Innovation Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10109 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 537.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 3.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.