Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1008
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPanpipat Worawan-
dc.date.accessioned2008-08-12T05:29:07Z-
dc.date.available2008-08-12T05:29:07Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.isbn9745334545-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1008-
dc.format.extent1432764 bytes-
dc.format.extent183978 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectfreshwater fishen
dc.subjectpotassiumen
dc.subjectiodideen
dc.subjectsausageen
dc.subjectoilen
dc.titleEFFECT OF POTASSIUM IODIDE AND TUNA OIL FORTIFICATION ON FRESHWATER FISH SAUSAGE QUALITIESen
dc.title.alternativeผลของการเติมโปแตสเซียมไอโอไดด์ และน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพของไส้กรอกปลาน้ำจืดen
dc.degree.nameสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
worawan_abstract.pdfบทคัดย่อ179.67 kBAdobe PDFView/Open
worawan_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.