Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1008
Title: EFFECT OF POTASSIUM IODIDE AND TUNA OIL FORTIFICATION ON FRESHWATER FISH SAUSAGE QUALITIES
Other Titles: ผลของการเติมโปแตสเซียมไอโอไดด์ และน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพของไส้กรอกปลาน้ำจืด
Authors: Panpipat Worawan
Keywords: freshwater fish;potassium;iodide;sausage;oil
Issue Date: 2005
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1008
ISBN: 9745334545
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
worawan_abstract.pdfบทคัดย่อ179.67 kBAdobe PDFView/Open
worawan_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.