Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10202
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorธิราพร จุลยุเสนen_US
dc.contributor.authorพีรวัฒน์ แตงโสภาen_US
dc.date.accessioned2025-01-29T07:44:59Z
dc.date.available2025-01-29T07:44:59Z
dc.date.issued2567
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10202
dc.language.isothen_US
dc.publisherสาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตอินนูลินจากหัวแก่นตะวันen_US
dc.title.alternativeProcess development of inulin production from jerusalem artichoke tuberen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ309.93 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม10.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.